Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

Λαζόπουλος

Προσωπικά εμένα δεν μου αρέσουν γενικά αυτοί που ξαφνικά έγιναν οι άρχοντες της ηθικής κα του δικαίου. Παρόλο αυτά, σήμερα λέει αυτά που θέλει ο κόσμος να πει. Να τα πει με απλά λόγια και με ύφος αγανάκτησης.
Αλλά ο κύριος αυτός πρέπει να καταλάβει και κάτι ακόμα, η περιβόητη αυτή σάτιρα που έχει το μοναδικό δικαίωμα από τι φαίνεται να διακωμωδεί (γιατί αυτό γίνεται) τους πάντες, αυτή λοιπόν η σάτιρα δεν έχει το δικαίωμα να κάνει πολιτική.
Εντάξει κύριε Λαζόπουλε, είστε οπαδός του Σύριζα, το καταλάβαμε, και το καταλάβαμε που δεν έχετε βάλει στα περιβότητα βιντεάκια σας κανένα στέλεχος του Σύριζα, τόσο τέλειοι είναι; Να τους ψηφίσουμε!
Αλλά και πάλι, αν είστε οπαδός του Σύριζα, σημαίνει ότι συμφωνείται με τις απόψεις των στελεχών αυτού το κόμματος, δηλαδή συμφωνείται με την στήριξη τους στους φίλους τους αντιεξουσιαστές, αυτοί που θεωρούν το σπάσιμο, το ξύλο, την αναρχία, μέσω πίεσης στην εξουσία.
Πάντως ας το προσπεράσουμε αυτό και να κρατήσουμε ότι ο κόσμος στο πρόσωπο αυτό, αυτή την χρονική στιγμή, βρίσκει κάποιον που θα συγκρουστεί με την εξουσία, έσω και επιλεκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: