Σάββατο 1 Μαρτίου 2008

Μακεδονικό συνέχεια!

Πως γίνεται οι δημοσκοπήσεις να δείχουν ότι ο λαός είναι αντίθετος με την διπλή ονομασία και φυσικά την χρήση του ονόματος Μακεδονία από τους σκοπιανούς, και οι πολιτεία, να αρνείται το δημοψήφισμα για να το έχει και ως διαπραγματευτικό χαρτί.
Αλλά τελικά μήπως φοβούνται το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος; Μήπως έτσι δεν μπορούν υλοποιήσουν τα σχέδια των 'Αλλων; Και τι κράτος είμαστε εμείς που δεν μπορύμε να υπερασπιστούμε τα δίκαια και την ιστορία μας; Αν οι σκοπιανοί και οι αλαβανοί των μερικών δεκάδων χρόνων ιστορίας μας διεκδικούν την ιστορία μας, οι άλλοι που πέρασαν από εδώ, κατούρησαν και βίασαν, θα μας τα πάρουν όλα;
Πιστέψτε με , δεν μπορείτε να καταλαβάτε πόσο με αηδιάζουν οι πολιτικοί μας, πόσο με αηδιάζει που αυτη η χώρα δεν μπορεί να βγάλει έναν ηγέτη, αυτόν που θα πεί, μέχρι εδώ.
Ναι, δεν είμαστε μόνοι, είμαστε κομμάτι αυτού του κόσμου και οι εξελίξεις μας επηρεάζουν, αλλά, και οι Άλλοι, πρέπει να καταλάβουν ποιοί είμαστε.
Να είστε σίγουροι, οι Έλληνες, θα πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, αυτό που φοβούνται όλοι, και όλες οι κρέμες οι πολιτικοί θα πάνε εκεί που τους αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: