Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ.

Θέλω να κάνω μία σύγκριση ανάμεσα στους Αντιεξουσιαστές και σε αυτούς της Χρυσής Αυγής. Το κάνω αυτό γιατί μου φαίνεται παράξενο πως μια φασιστική μειοψηφία γίνεται κανόνας ενώ μια άλλη φασιστική μειοψηφία δεν το καταφέρνει και είναι μη αποδεκτή από την κοινωνία σε σχέση με την πρώτη (του κάνουν ισότιμους συνομιλητές με εκρποσώπους του κοινοβουλίου στα κανάλια).
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν. Όπου «πρώτοι» οι αντιεξουσιαστές-αριστεροί φασίστες. Όπου οι «άλλοι» οι Χρυσαυγίτες.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑΟι πρώτοι την καίνε προκλητικά μπροστά στις κάμερες. Οι άλλοι την έχουν ιερό σύμβολο, την υπερασπίζονται σαν σύμβολο του έθνους και όλη την ιστορία που κουβαλάει.
ΘΡΗΣΚΕΙΑ Οι πρώτοι δεν έχουν κάποια πίστη και όταν βρούνε ευκαιρία βεβηλώνουν ναούς και εικόνες(βλέπε Θεσσαλονίκη οδός Εγνατίας). Οι άλλοι πιστεύουν στο δικό τους θεό το σέβονται αλλά άμα τους τύχει κανένα τζαμί το γκρεμίζουν αν μπορέσουν.
ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ Οι πρώτοι με την πρώτη ευκαιρία το καίνε αφού και αυτό είναι ένα σύμβολο. Οι άλλοι το υπερασπίζονται αφού εκπροσωπεί όλους έπεσαν στα πεδία των μαχών χιλιάδες χρόνια τώρα για την Ελλάδα.
ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ Οι πρώτοι σε περιόδους αναταραχής σπάνε όλες τις επιχειρήσεις που είναι στο δρόμο τους. Το τελευταίο διάστημα τις καταστρέφουν τελείως γιατί κουράζονται να περνάνε από το ίδιο μέρος και αυτές οι κακές επιχειρήσεις να είναι πάλι εκεί. Οι άλλοι, μερικές φορές είναι κοντά στους συμπολίτες που δέχονται τις καταστροφές και προσπαθούν να απωθήσουν τους σύγχρονους Ούνους.
ΜΜΕΟι πρώτοι έχουν επίσημο βήμα στα τηλεοπτικά πάνελ και είναι ισότιμοι συνομιλητές με εκπροσώπους του κοινοβουλίου. Οι άλλοι είναι αδιάφοροι για τα ΜΜΕ.
ΔΟΥΛΕΙΑΟι πρώτοι είναι μόνιμοι επιστάτες στα Πανεπιστήμια και μόνιμη ατραξιόν στα Εξάρχεια. Οι άλλοι συνήθως δουλεύουν σκλάβοι σε επιχειρήσεις μέχρι να έρθει το βράδυ και αρχίσουν και τραγουδάνε το Έρικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: