Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!!!!!


Ένας αστυνομικός σκότωσε έναν νεαρό 15 ετών....15 ετών. Τραγικό γεγονός, και είναι τραγικό γεγονός κάθε ζωή που χάνεται αν υπολογίσεις τι αγώνας γίνεται από μια οικογένεια να μεγαλώσεις ένα παλικάρι 15 ετών και να το βλέπεις και να το χαίρεσαι.
Από την άλλη όμως; Τι δουλειά έχει ένα παιδί 15 χρονών στα εξάρχεια ,που όλοι γνωρίζουμε τι είναι εξάρχεια, με μια ομάδα 30 ατόμων να πετροβολούν ή και να βρίζον ακόμα ένα περιπολικό. οι υπόλοιποι 29 , είναι αυτοί που καίνε και ρημάζουν σε ένα κράτος που υποτίθεται πως όλοι είναι ίσοι προς τους νόμους.
Πριν λοιπόν καλά καλά δούμε τι έχει γίνει έχει καταδικαστεί ο αστυνομικός που πυροβόλησε. Και ρωτάω; Τι έπρεπε να κάνει ένας αστυνομικός όπου 30 νεαροί έρχονται προς τα πάνω του με άγριες διαθέσεις; Μήπως ξεχάσαμε τί έγινε το καλοκαίρι όταν σε συναυλία αντιεξουσιαστές ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου νεαρό αστυνομικό; Δεν είδα τότε καμιά αντίδραση και κόσμο να βγαίνει στο δρόμο. Ρωτάω λοιπόν, τι έπρεπε να κάνει ο αστυνομικός; Και ρωτάω πραγματικά, γιατί αν δεν έπρεπε να αντιδράσει, τότε για πιο λόγο έχει όπλο και κάνε και περιπολία.
Τώρα αν τα πράγματα δεν είναι έτσι και πυροβόλησε επειδή ίσως του έχουν "γυρίσει" τα μυαλά, τότε το πρόβλημα είναι της Ελληνικής Αστυνομίας. Αλλά τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν η Ελληνική Αστυνομία τελίωνε το παραμύθι με τους "γνωστούς -άγνωστους" και έλυνε το πρόβλημα μια και καλή. Γιατί μην μου πείτε ότι η Αστυνομία δεν γνωρίζει ποιοι είναι όλοι αυτοί. Επομένως ας ξεκινήσουμε από εκεί.
Και κάτι ακόμα, αν όπως λέει ο Σύριζα ότι η κυβέρνηση είναι ο ηθικός αυτουργός και υπάρχει πολιτική ευθύνη, τότε, κύτιοι του Σύριζα εσείς είστε οι ηθικοί αυτουργοί των κινήσεων όλων αυτών των αλητών. Ποτέ δεν τους καταδικάσετε μα ποτέ.
Το άλλο το τρελό είναι αυτό με τις παραιτήσεις. θα κλάσει ένας αστυνομικός και θα πρέπει να παραιτηθούν όλοι οι άλλοι. Καλά κάνει ο Κραμανλής όπως και σε άλλες περιπτώσεις και δεν κάνει δεκτές τις παραιτήσεις τους.
Από όλο αυτό, οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι τα κανάλια φυσικά. Σαν τα κοράκια, τρέχουν τα σάλια τους με κάτι τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: