Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2008

Αθέατη Υποκρισία…..

Αθέατος κόσμος..εκπομπή στο Alter, «το 1993 Εκαμίτες και άντρες των Ματ κάνουν ένα γλέντι κοντά στην Θέρμη Θες/νίκης και πυροβολούν, χορεύουν με τραγούδια του Βασιλιά και κάνουν σκηνές τύπου Ράμπο»
Σχολιάζω..»2008 και νοσταλγοί της άκρας αριστεράς ,σπάζουν, ρημάζουν, συλλαμβάνοναι κάποιοι και μετά τους αφήνουν ελεύθερους για να μην πάνε στα δικαστήρια οι φίλοι τους που έμειναν ελεύθεροι.»
Κύριε Χαρδαβέλα, για να καταλάβουμε δηλαδή, οι Εκαμίτες και τα Ματ που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν εγκληματίες, τι άτομα περιμένετε να είναι, παιδιά της Εκάλης, του Κολωνακίου, του Marlboro και των Mc Donalds; Ζαβοί και παλαβοί θα είναι.
Αμ το άλλο το τρελό που μας είπατε στην εκπομπή σας στης 16/12/2008; Μας είπατε, «τέτοιες μέρες δεν θα έπρεπε κάποιοι να προκαλούν, και σας φάνηκε περίεργο που οι μπάτσοι της ζαρντινιέρας που έφαγαν 3 χρόνια φυλακή και όχι παραπάνω για να ικανοποιηθεί η «λαϊκή οργή». Ακόμη και αυτόν που όλοι εσείς οι ειδικοί επί των ειδικών τον έχετε είδη καταδικάσει για το θάνατο του νεαρού, του ζητάτε να μην υπερασπιστεί τον εαυτό του για την «λαϊκή οργή». Δηλαδή η περίπτωση να έχει δίκιο την αποκλείουμε.
Αλλά τι λέω τώρα, εσείς δεν είχατε σε προηγούμενη εκπομπή σας καλεσμένο έναν αντιεξουσιαστή; Έναν από αυτούς δηλαδή που θέλουν να περάσουν τις ιδέες τους με την βία.
Και κάτι ακόμα κύριε Χαρδαβέλα, αν η εκπομπή που κάνετε είναι δημοσιογραφική..τότε δεν μας ενδιαφέρει η άποψη σας, η δουλειά του δημοσιογράφου είναι άλλη όχι να μας καταθέτει την άποψη του, εκτός αν και εσείς κάνετε όπως το Mega, «Δημοσιογραφία με άποψη»
Και τέλος θα ήθελα να ρωτήσω και το εξής, θα καλούσατε έναν Χρυσαυγίτη στην εκπομπή σας;

Δεν υπάρχουν σχόλια: