Τρίτη 1 Απριλίου 2008

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!


Ο Καραμανλής πηγαίνει στο Βουκουρέστι έχοντας μαζί του όλο το κοινοβούλιο, έτσι μας είπαν.
Δεν μας είπαν όμως ότι όλο το κοινοβούλιο είναι μαζί με την κυβέρνηση διότι το αίσθημα του Λαού είναι αυτό που τους αναγκάζει.
Σιγούρα αυτούς που τους χαλάει περισσότερο είναι τους προοδευτικούς αριστερούς που ονειρεύονται "ονειρεμένες" κοινωνίες χωρίς πολέμους, εντάσεις, θεούς, ήρωες, σύμβολα και ότι άλλο θυμίζει και δημιουργεί εθνικό φρόνιμα. Μην αναφέρουμε τις δηλώσεις που έχουν κάνει κατα καιρούς οι δήθεν προοδευτικοί.
Ο φόβος λοιπόν όλων των πολιτικών δυνάμεων είναι η αντίδραση του κόσμου και ειδικά των νέων, οι νέοι που ενώ νομίζουν όλοι ότι έχουν καταφέρει να τους κρεμοειδή ζελέδες αυτοί μέσα τους όταν χρειάζοται κρατάνε στάση.
Δεν θα ξεχάσω όταν είδα την ταινία οι 300, στην κατάμεστη αίθουσα ήταν παιδιά 15 -16 χρονών παιδιά που όλοι την μέρα είναι στα net kafe. Όταν άρχισε η ταινία και έβλεπαν τις υπερβολές του σκηνοθέτη σχολίαζαν με το δικό τους τρόπο. Όταν όμως άρχισε η μάχη, τους άκουγες να λένε "άντε ρε Leonaida γάμησε τους", και το αποκορύφωμα ήταν, με του τελείωσε η ταινία ξέσπασαν σε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα.
Αυτό ειλικρινά δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Όσο και να φαίννται χύμα οι νέοι μας χαζά ανόητα αμερικανάκια, αυτοί οι νέοι έχουν στο DNA τους την αντίσταση όταν προσβάλουν κάθε τι Ελληνικό.
Αυτοί οι νέοι, χαζά ανόητα αμερικανάκια, είναι αυτοί που θα βρείτε μπροστά σας αν τους εξοργίσετε και άλλο. Έχετε την εντύπωση ότι είναι τα χαζά παιδάκια τις τζιχάντ ή τα χαζά παιδάκια του χάμπουρκερ και του αναψυκτικού; Τα δικά σας χαζά αποσβωλομένα παιδάκια;
Και μια που λέμε αμερικανάκια, τι συμφέρονται έχουν οι αποσβωλωμένοι και προτιμούν να συγκρουστούν με μια παραδοσιακή συμμαζό τους και να υποστηρίξουν ένα κράτος που θα είναι για λίγο καιρό ακόμα κράτος.
Ακούστε παιδιά του χάμπουργκερ και του φυστικοβούτηρου, αυτό που μπορείτε μόνο να κάνετε είναι να μας εξοργίσετε περισσότερο και αν οι κρέμες οι πολιτικοί μας 'πιέζονται" εμείς σας έχουμε γραμμένους. Εμείς είμαστε εδώ και πέστε στις φωτοτυπίες Μακεδόνες, δεν έχουν ζήσει με κλίσμα, ήρθε λοιπόν η εποχή να ζήσουν.........
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: