Κυριακή 11 Μαΐου 2008

ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΑΡΑΓΕ



Η Νέα Δημοκρατία μας λέει ότι η συμφωνία είναι μια πολύ καλή εξέλιξη για τον οργανισμό και την ίδια την χώρα. Το ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ,μας λένε ότι ξεπουλάμε κάθε τι εθνικό και άλλα τέτοια. Άραγε, έχει αναρωτηθεί κανείς γιατί η κυβέρνηση που είναι τώρα και όποια άλλη θα ρθει, μπαίνουν στην διαδικασία αυτή ιδιωτικοποίησης επιχειρήσεων του δημοσίου; Μπαίνουν σε αυτή την διαδικασία για να απαλλαγούνε από τους καταστροφείς , τεμπέληδες, κυφήνες, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. Αυτοί που εδώ και 5 μήνες έχουν εγκλωβίσει τους Έλληνες έμπορους και βιοτέχνες να παλευούν να λύσεις τα καθημερινά προβλήματα τους αλλά και αυτά που τους δημιουργούν οι ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ της ΔΕΗ, των ΛΙΜΑΝΙΩΝ, και κάθε άλλου που όποτε του κατέβει δημιουργεί πρόβλημα στο σύστημα.

Το ποιοι είναι τελικά οι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ και ο ρόλος τους φαίνεται και στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ. Αφού κατόρθωσαν να την καταστρέψουν, αφού μαζί με τους πολιτικούς την εκμεταλλευτήκαν και το ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ, σήμερα που μιλάμε δίνουν την χαριστική βολή με τις απεργίες τους. Και φυσικά από κοντά το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ. Το ΠΑΣΟΚ δεν το αναφέρω γιατί αυτούς η έλλειψη εξουσίας τους βάρεσε κατακέφαλα.

Πολύ καλά κάνει λοιπόν η κυβέρνηση και ιδιωτικοποιεί τα πάντα για να απαλλαγούμε πλέον από τους τεμπέληδες του Δημοσίου, αλλά το πιο σημαντικό, να λειτουργούμε όλοι με τα ίδια κριτήρια. Όχι οι κύριοι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, να είναι κάτω από την ομπρέλα που την κρατάμε όλοι εμείς που λειτουργούμε με κριτήρια του ιδιωτικού τομέα.

ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΡΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: